GOveteran är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag för personal som kommit längre i karriären.

GOveteran är specialiserat på senior kompetens på arbetsmarknaden. Vi är Sveriges första rekrytering- och bemanningsföretag för seniorer grundat år 2005. Våra ambitiösa och yrkesskickliga seniorer är snabbt på plats för att utföra jobbet.

GOveteran rekrytering företagstjänst

Rekrytering

GOveteran är ett auktoriserat rekryteringsföretag för personal som kommit längre i karriären. En rekrytering handlar inte bara om att täcka ett behov. Minst lika mycket är det ett tillfälle att vitalisera organisationen och få in nya erfarenheter, rutiner och kompetenser.

Läs mer GOveteran Rekrytering

 

GOveteran Bemanning företagstjänst

Bemanning

Behöver du tillfällig personal vid arbetstoppar, semestrar, föräldraledigheter eller för andra akuta behov?
GOveteran är specialiserat på senior kompetens på arbetsmarknaden. Låt oss bistå dig med specialistkompetens när du behöver den!

Läs mer om GOveteran Bemanning.

GOveteran omställning företagstjänst

Omställning

GOveteran erbjuder omställningsprogram för senior 40+, som av olika anledningar ska söka ett nytt arbete. Våra tjänster ger deltagaren professionellt och individuellt stöd för att finna en ny lösning så snabbt som möjligt. Vårt arbete är praktiskt och målinriktat.

Läs mer om GOveterans Omställningsprogram.

GOveteran Partners

Michael Strauss - Grundare och VD

Som grundare av GOveteran ser han senior expertis, mångfald och affärsnytta som synonymer. Han är estradör, entreprenör och civilekonom. Michael vet varför det lönar sig att anställa personer med kompetens, erfarenhet och rutin.

Mer info och kontaktuppgifter

Jonny Krantz - Partner Stockholm
Jonny har mångårig erfarenhet av försäljning och säljledning inom såväl B2B som B2C. Han har arbetat som säljare och försäljningschef samt har framgångsrikt rekryterat, utbildat och coachat säljare. På GOveteran arbetar han med rekrytering, bemanning, coachning och försäljning.

Mer info och kontaktuppgifter

Tomris Makdessi-Elias - Partner Södertälje
Tomris jobbar med rekrytering, bemanning och omställning inom vård och apotek.

Mer info och kontaktuppgifter

Karl-Gustav Hagelberg - Partner Dalsland/Värmland
Kalle är distriktsansvarig för GOveteran Dalsland och Värmland med huvudort Karlstad. Kalle arbetar med rekrytering, bemanning och försäljning. Han har mångårig erfarenhet som företagsledare. Hans specialområden ligger inom den klassiska verkstadsindustrin

Mer info och kontaktuppgifter.

Kontakta oss för offert!