Carl Eric von Platen

Carl Eric arbetar med försäljning, rekrytering, bemanning, och coachning. Carl Eric har över 25 års erfarenhet av marknads- och försäljningsuppdrag inom Media, IT och Telekom och har arbetat inom ett flertal stora svenska och utländska globala företag.

Goveteran carl eric von platen rekrytering bemanning

Carl Eric har över 25 års erfarenhet av marknads- och försäljningsuppdrag inom Media, IT och Telekom och har arbetat inom ett flertal stora svenska och utländska globala företag, samt mindre High-Tech start-ups och som egenföretagare. Carl-Eric uppskattar möten med olika kulturer, organisationer och länder. Hans grunduppfattning är att diversifiering av medarbetare med blandade kompetenser och åldrar ger bästa möjliga resultat på arbetsplatserna. Genom GOveteran så hoppas Carl-Eric på att bidra till att bättre tillvarata den fulla potentialen av en växande senior arbetskraftskompetens på svenska och nordiska arbetsplatser.

Med sin entreprenörs- och storbolagsgrund så tillför Carl Eric erfarenheter och förståelse för villkoren från stora och mindre organisationer, samt från bemanningens och rekryteringens kundsida. Ledstjärnan är alltid nöjda och framgångsrika kunder! 

Kontakta Carl Eric

Lokalkontor: Stockholm City

Adress: Artillerigatan 18, 114 51 Stockholm

Telefon direkt: +46 73 420 5910

Mail: carl-eric.vonplaten@goveteran.se