Trött på ditt gamla jobb? Bli franchisetagare!

Byt karriär - Starta Eget som franchisetagare med ett unikt och framgångsrikt koncept inom senior/pensionärsbemanning, både till privatpersoner och företag.

Just nu söker vi dig som vill öppna ett lokalkontor och bli franchisetagare i Stockholms län på någon av följande ställen: Kungsholmen, Vasastan, Norrmalm inkl City, Östermalm, Lidingö, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Värmdö och Österåker.

Orter i Västmanland, Uppland, Örebro och Östergötland finns att tillgå.

Även lokalkontor på andra orter finns lediga i Sverige, Norge och Spanien. Återkom för mer information!

Genom en begränsad initial investering kommer du snabbt igång med din verksamhet redan från första dagen.

Som franchisetagare driver du och utvecklar din lokala verksamhet i ett eget geografiskt område. Din egen insats, ambition, drivkraft och vilja avspeglar sig i ditt resultat och utveckling. Vi tror att du har en klar vision och tanke på hur du både ska bedriva din lokala verksamhet och hur den ska utvecklas genom ditt entreprenörskap.

Några franchisetagare träffas
Några franchisetagare träffas

Är du driven entreprenör?

Som franchisetagare driver du och utvecklar din lokala verksamhet i ett eget geografiskt område. din egen insats, ambition, drivkraft och vilja avspeglar sig i ditt resultat och utveckling. vi tror att du har en klar vision och tanke på hur du både ska bedriva din lokala verksamhet och hur den ska utvecklas genom ditt entreprenörskap.

GOveteran hjälper dig som Franchisetagare att både komma igång och utvecklas med ditt lokalkontor. Du får en grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning i vårt koncept och i branschen. Vi utvecklar fortlöpande vår utbildning så att den anpassas efter våra Franchisetagares olika förutsättningar.

Som Franchisetagare i GOveteran får du tillgång till vårt affärssystem och hemsida. Stöd och hjälp i din lokala marknadsföring. Ta del av vår samlade kunskap från över 10 framgångsrika år. GOveteran ger dig full administrativ support, centralt sköter vi lönehantering och fakturering så att du som franchisetagare kan ägna all tid och kraft på att bygga upp din GOveteran-familj genom att ta hand om dina veteraner och kunder.

Är detta du?

Tycker om att jobba med människor
Har en stark vilja att lyckas
Har en stark sälj- och administrativ ådra
Har en hög servicegrad
Är noggrann
Förfogar över startkapital

Vi tror du har tidigare erfarenhet av att driva egen verksamhet, att du brinner för vår affärsidé och vision och vill vara del av ett team som tillsammans supportar varandra för att nå en gemensam framgång. Du har vana av att jobba nära dina kunder, är stresstålig och förstår innebörden av att driva och utveckla din egen verksamhet.

Som person tycker du om att jobba för människor där din sociala förmåga tillsammans med din yrkesstolthet kommer fram och där förmågan att kunna kommunicera och skapa trovärdighet är viktig.

Du är centrum för positiv energi och har en hög servicegrad.

Är du intresserad och beredd att satsa på dig själv och engagerade seniorer så tveka inte att ta kontakt!