-Jag har länge önskat starta ett familjedrivet företag tillsammans med min son och svärdotter.

Vi undersökte olika alternativ och fastnade för GOveterans affärsidé. Den är perfekt för oss och våra kunder! Kompetens, erfarenhet och rutin behövs både bland företag och privatpersoner.

Vi gillar att styra vår egen tid, när vi jobbar mot våra gemensamma mål! Jag har en gedigen bakgrund som tidigare anläggningschef på Kvdbil i Åkersberga, där jag tillbringat nästan 20 år av mitt yrkesliv. Min son Dick Karlsson har en tidigare bakgrund inom försäljning och min svärdotter Hanna Ståhl har en bakgrund inom Human Resource.

Med våra kompetenser inom ledarskap, rekrytering och försäljning är vi framgångsrika inom GOveteran!

Det bästa med GOveteran är vår fantastiska personal och att alla i GOveteran jobbar mot samma mål. Man kan lyfta luren närsomhelst och ringa en kollega eller huvudkontoret. Genom att ingå i veteranfamiljen som franchisetagare till GOveteran har vi de bästa förutsättningarna.

Vi har tillgång till all den hjälp, support och erfarenhet som GOveteran har utvecklat de senaste tjugo åren, som Sveriges första pensionärsbemanningsföretag. Det är alltid skönt att vara en del av originalet.

Våra mål? Vi nöjer oss inte med mindre än att ha 100 % nöjda kunder och 100 % nöjd personal. Nöjd förresten? Nej, nöjda blir vi aldrig. Vårt mål är att bli stolta, framgångsrika eller bara rika. Rika på fantastiska kunder och excellent personal.

Camilla Karlsson är distriktschef i Roslagen, med utgångspunkt från Åkersberga.


Vänligen kontakta på:

Direkt: 073-67 91 364

Växel: 010-10 10 163

s.roslagen@goveteran.se