GOveteran utställare på mässan Stockholm Seniordagar

Stockholm Seniordagar Goveteran

Kom och möt oss på mässan Stockholm Seniordagar 5-6 april!

Stockholm Seniordagar är mässan för dig som prioriterar ditt välbefinnande. Här kan du ta del av ett stort utbud av smarta, roliga och nyttiga produkter och tjänster anpassade till 55+. Ta vara på möjligheten att prata med kunniga utställare och upptäck nya sätt att berika livet. Det kommer att erbjudas gratis föreläsningar och inspiration från välkända profiler. 

GOveteran är en av utställarna på mässan och kommer finns där att visa våra produkter och tjänster som vi erbjuder till konsumenter. Kom och möt våra lokalkontor och se vad just de kan hjälpa dig med. Kanske behöver du lite hjälp i trädgården eller städhjälp inför våren? Besök vår monter så berättar vi mer! Tänk på att alla GOveterans tjänster är ROT och RUT-berättigade.

Är du kanske sugen på att jobba lite extra som pensionär? Då är detta ett perfekt tillfälle att få mer information från något av våra lokalkontor som finns på plats för att besvara alla dina frågor. 

Mässans öppettider är: Onsdag 5/4 kl 10.00 - 16.00 och Torsdag 6/4 kl 10.00 -18.00. 

Mässan har fri entré båda dagarna, så gör en utflykt till Victoriahallen på Stockholmsmässan 5-6 april och möt oss i monter VH02:31

Här kan  du läs mer om mässan och hur du hittar dit.