GOveteran i Helsingborg

Efter 20 år i kommunens tjänst var det dags att vända blad och gå vidare. Jag har legat på en platå och inte utvecklats på ett tag gällande utmaningar och kompetens. Tiden var mogen att satsa på något eget och nå min fulla potential som människa och bryta en massa rutiner och tristess. Jag har nog alltid tänkt att det finns stor lojalitet, passion och iver hos människor i livets andra halvlek. Av en slump så trillade jag på GOveteran på nätet. Jag hade svårt att låta bli att tänka på nyttan med äldre på företag och hos privatpersoner i Skåne. Jag tänkte att detta är min chans att förverkliga en dröm. Jag slog numret till GOveteran. Det klickade med Michael Strauss och vi båda vill göra människor glada och nöjda med GOveterans koncept med årsrika och mogna medarbetare.

Vi har nu varit igång en tid med massa duktiga veteraner som hjälper fler och fler kunder. Helsinborgskontorets ambition är att GOveteran ska bli en av de största aktörerna i Skåne. Vi har härliga medarbetare och kunder i hela Nordvästra Skåne, från Lund upp till Ängelholm.

Visst är många beslut som ska fattas, många ansökningar att läsa, många anställningsintervjuer, många kontakter med fantastiska kunder. Men det är ju det som är grejen! Utmaningar som vi ställs emot utvecklar oss, och får oss många gånger att tänka i nya banor. Det tycker jag är kreativt och spännande. Detta är fantastiskt roligt. Synd att jag inte upptäckte GOveteran tidigare och påbörjade resan då tillsammans med Er andra franchisetagare! Vilket gäng vi är!

Våra telefontider är: mån-tors 7:00-19:00. Fre 7:00-17:00.

042-20 55 40