SENIORBEMANNING

Med nöje avlastar GOveteran din vardag med hushållsnära tjänster och seniorbemanning! Vi är Sveriges första veteranbemanningsföretag. 2005 var vi det första, nu är vi ett av de främsta.

Våra ambitiösa och yrkesskickliga seniorer hjälper gärna att få ihop vardagen. Hemma hos dig kan vi bl a. städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, tvätta och stryka, passa barn, vara läxhjälp och sällskap till dig som är äldre. På ditt företag ger vår kompetens, erfarenhet och rutin dig stor affärsnytta.


   HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

  "Goveteran-städa"

  Städning

  Tala om för oss vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det.

  Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

  Hantverk

  Vi har duktiga hantverkare med lång erfarenhet och behörigheter inom tex. snickeri, el och måleri.

  För allt-i-allo tjänster och mindre komplicerade hantverkstjänster har vi veteraner som har haft hantverk som hobby under hela sitt liv.

  Trädgård


  Låt oss ta hand om arbetet i din trädgård åt dig så kan du i lugn och ro njuta av din fritid!

  Vi ansar, rensar, krattar, planterar, vattnar, klipper gräset, buskar och häckar samt kör skräpet till tippen för återvinning. 

  VAD VÅRA KUNDER SÄGER

  AlexanderStockholm - Bromma

  "Enkelt och prisvärt"

  Jag och min familj har använt oss av GOveteran tre gånger med hjälp av städning och fönsterputs. Varje gång har vi möts av professionella och engagerade seniorer som vet vad de gör. De är inte dyra heller. Känslan att komma hem till ett skinande rent och fräscht hem är nice.

  Margareta Winqvist  
  Skåne 

  "Passionerade seniorer"

  Det finns bara ett ord; Suveräna! Vill du ha hjälp med att ta bort trädäck, lägga singelytor med kantsten, göra elektriska installationer, gräva i trädgården, köra till tippen, putsa fönster, hämta grejer du inte kan frakta själv, you name it, gör de det på ett kick.  Och det bästa av allt, de är sååå trevliga och gulliga allihop.

  Lidingö Södra Ön

  Familjen Olsson

  På GOveteran har de så kompetent folk. Ibland gör de till och med saker du inte har bett om ( tar saker till tippen t.ex. som ni inte ens har pratat om).Har anlitat en del företag de senaste femton åren för diverse hjälp och inget går över huvud taget att jämföra med Go Veteran. No more words needed!