Hyr en pensionär!

Vi är Sveriges första veteranbemanningsföretag grundat 2005. Vi är originalet inte kopior. Vi har aldrig velat bli störst bara bäst med flest nöjda kunder. Våra ambitiösa och yrkesskickliga seniorer hjälper gärna dig att få ihop vardagen. Både hemma och på jobbet. Ring 08-662 99 69

RUT är en förkortning av rengöring, underhåll och tvätt

Begreppet RUT-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för hushållsnära tjänster. Exempel på tjänster är städning, barnpassning och trädgårdsarbete. Våra pensionärer har lång erfarenhet i respektive bransch och vet vad jobbet kräver.
GOveteran RUT-tjänster städning
GOveteran erbjuder en mängd olika tjänster som är RUT-berättigade. Nedan är några av våra tjänster:

GOveteran erbjuder en mängd olika tjänster som är RUT-berättigade. Nedan är några av våra tjänster:

Städning /Fönsterputs
Barnvakt/Omsorg för äldre
Läxhjälp
IT-tjänster i hemmet
Trädgårdsarbete
Trädbeskärning
Snöskottning/Halkbekämpning
Reparation av vitvaror
Tvätt vid tvättinrättning, möblering, montering av möbler, transport av bohag samt tillsyn av en bostad eller fritidshus.
Finns inte det du söker? Skicka in en öppen förfrågan och beskriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi med ett förslag.

Vi på GOveteran innehar alla nödvändiga ansvarsförsäkringar, Fora/AFA-försäkringar, medlemskap i Almega och medlem i Företagarföreningen. Så när du anlitar en GOveteran så vet du att det gör på ett seriöst sätt.

Kontakta mig!

Hyr en Pensionär

Bli först med att få ta del av alla våra nyheter och erbjudanden.

Hyr en pensionär! Ingen utmaning är för stor. Vi börjar med att lyssna! GOveteran är Sveriges första veteranbemanningsföretag grundat 2005

Copyright © 2023 GOveteran ROT- och RUT-tjänster samt senior bemanning och rekrytering till företag.